hudobniček

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Inšpekcia

!!!  Inšpekcia – postrach učiteľov !!!

Minulý týždeň bola v našej škole inšpekcia . Najskôr som si myslel že to bude hrozný týždeň pretože každý bol vyplašený a vystresovaný ale samozrejme boli vyplašený všetci okrem žiakov. Ale keďže inšpekcia bola v našej triede len dva krát nebolo to také hrozé  ., práve naopak všetci boli milí a vysmiatý. nebudem  menovať ktorý učitelia sa pretvarovali ich krdysi kontrolovali inšpektorinapokon oni to sami dobre vedia .Neviem prečo sa učitelia namáhajú a pretvarujú sa , veď tý inšpektori boli v minulosti tiež učiteľmi a všetky tie finty dobré poznajú lebo  Predtým ako mala prísť inšpekcia má veľa veci prekvapilo až zarazilo , pretože veľa veci sa muselo upravovať , nesedeli učiva a iné veci . Bol by som rád keby inšpekcia chodila kontrolovať učiteľou tak , aby učitelia neboli s ich príchodom na hodinu vopred oboznámený ale prišli by na hodinu nečakane . To by podľa mňa bolo spravodlivé !!! INŠPEKCIA BY NEMALA VOPRED OZNAMOVAŤ SVOJ PRICHOD !!!


škola | stály odkaz

Komentáre

  1. ČO MAM DAŤ DO TEJTO KOLONKY???
    neviem sice kdo totok pisal ale je mi to aj tak jedno pretože meno ani tvar neni dôležitá....dôležita je myšlienka a názor (citacia Nejfaka)
    publikované: 17.06.2013 12:46:21 | autor: Dandoo (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014